Game-recensie.jouwweb.nl
Home » schietspellen

schietspellen

rainbow six 3

terroristen komen in actie. In dit 12+ spel ben je Ding, de leider van Rainbow. Je taak is met je team terroristen elimineren, gijzelaren bevrijden en bommen ontmantelen. dit is een spel met moderne wapens zoals de aug, ak-47, en famas. Maar let op: dit spel is voor mensen met stalen zenuwen!!

                                veel game plezier

golden eye 007

golden eye is een spel wat je pas mag spelen als je 16 jaar pf ouder bent. In de game heb jij de rol van James Bond. Je reist de hel wereld rond. Er zijn veel verschillende wapens zoals

  • ak-47
  • sigmus
  • p 99

het is wel erg jammer dat je tijden de missies geen granaten hebt. Dat heb je in de multiplayer modus wel. In de multiplayer modus kun je uit veel verschillende wapens, levels en personages kiezen het is een vrij agresiefe game

                                  veel game plezier

Resident Evil Revelations

Resident Evil Revelations is een 16+ spel met erg veel zombies. Je speelt Jill, een mevrouw die zombies doodt. Ga samen met Parker op jacht naar zombies. Moeilijk spel met meerdere wapens waaronder een shotgun.

                                      veel gameplezier


Delta Force Black Hawk Down

Word een Amerikaanse soldaat die meedoet aan de oorlog in Somaliƫ. Neem het op tegen Somalische vijanden, neem plaats in helikopters en gepantserde voertuigen of speel multiplayer. In dit 16+ spel is het hevige oorlog.

                                             veel gameplezier


Maak een Gratis Website met JouwWeb